Menü Bezárás

Ezen az oldalon az üzemeltetési és támogatási ajánlatunkról találsz információkat. Nem hagyunk egyedül.

Informatikai üzemeltetés​

Sajnos nem találtunk jobb kifejezést erre a szolgáltatásunkra, mert talán ehhez hasonlít a legjobban. Nevezhetnénk asszisztenciának, tanácsadásnak (bár ezt már másra használjuk) is, mert nem csak akkor fogunk beszélni, amikor gond van, sőt, azt szeretnénk, hogy ez legyen a témáink legkisebb része.

A kért változtatásokat a lehető leggyorsabban hajtjuk végre, a későbbi support hívásoknak is biztosítunk lehetőséget, de igyekszünk ezeket megelőzni, oktatás, tudásterjesztés útján. Bevezetést követően kiemelt figyelemmel, kedvező feltételeket kínálunk. Az árajánlatunk részét képezhetik a licencdíjak is.

Hagyományos “szereposztásban” az üzemeltetés a kért változtatások elvégzéséről és a hibák elhárításából áll, ami önmagában nem egy hálás feladat, viszont mi jól akarjuk érezni magunkat, ahogy azt szeretnénk, hogy Ti is jól érezzétek magatokat. Egyik módja ennek az oldalon található blog, amit bátran merünk ajánlani tudásbővítéshez, ismeretszerzéshez, de emellett proaktívan mi keresünk meg Titeket újdonságokkal, aktualitásokkal, ami számotokra érdekes lehet.

Mindig lesz nálunk időpontod, heti-kétheti egyszer egy óra keretében online konzultálunk, ami érdekes, azt bemutatjuk, ha kérdés volna, megválaszoljuk. Nem bitről bitre szeretnénk a rendszert átbeszélni, hanem megint csak visszatérnénk az üzleti részhez, hogy Téged miben segít most és próbáljuk kitalálni, hogy miben segíthetne még az informatika.

Egy üzemeltetői-támogatási szerződés rendkívül részletgazdag és sok tényezős tud lenni. Számít, hogy van-e más üzemeltető, vagy egy komplett informatikust kell pótolni, elég a távsegítség, vagy kiszállásra is szükség lesz, munkanapokon elegendő, vagy 0-24 supportra van szükség, csak a rendszer, vagy a kliensek is beletartoznak, esetleg üzemeltetés nélkül van szükség a licencekre és egy helyi erőt képezzünk ki? Ahogy említettük, elsőkörben nem szeretjük túlbonyolítani a dolgokat, így az alábbi minta kalkulációt készítettük el, viszonyítási alapként.

Van egy kezdő javaslatunk!

Üzemeltetési, támogatási havidíj az első két hónapra (25 főig)

30.000 HUF +ÁFA
  • Állandó ajánlat*
  • 2 hónapra érvényes, bevezetés esetén
  • 2 hónap után felülvizsgálandó
  • A legaktívabb időszakot fedi le
  • Online támogatás, távsegítséggel**

* Abban az esetben érvényes, ha a bevezetést is tőlünk rendeled
** Microsoft Teamsen keresztül

Az oldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, pontos ajánlatért keress minket az elérhetőségeinken. Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Tudj meg többet rólunk
Üzemeltetés, támogatás 60%